STRUKOVNI RAZRED ZA ZDRAVSTVENU RADIOLOŠKO-TEHNOLOŠKU DJELATNOST

  • P.P. 191
    10 000 Zagreb

  • Pon - Pet | 10-14h

Radionica OKRT 5 (Osiguranje Kvalitete u Radiološkoj Tehnologiji), od 20. do 22. listopada 2017. godinePoštovani,
 
Hrvatsko društvo inženjera medicinske radiologije u suorganizaciji sa Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, Strukovni razdred zdravstveno radiološko tehnološke djelatnosti, organizira Radionicu OKRT 5 (Osiguranje Kvalitete u Radiološkoj Tehnologiji), od 20. do 22. listopada 2017. godine, u Kopačevu, naselju u Osječko-baranjskoj županiji, smještenom na samom rubu parka prirode Kopački rit.
 
Tema Radionice su standardi i normativi iz svih područja Radiološke tehnologije: radiologija, radioterapija i nuklearna medicina. Cilj je definirati protokole sa normativima za rad u svakom području radiološko—tehnološke profesije.
 
Radionica će biti bodovana od strane Hrvatske komorore zdravstvenih radnika sa 15 bodova za pasivne i 20 bodova za aktivne sudionike.

-preuzmi program- 

Uz srdačan pozdrav,
Damir Ciprić, mag.rad.techn

  
NAPOMENA:
Poštovani kolegice i kolege,
budući su tema, a i konačni proizvod ove Radionice normativi koji su svakako od interesa za sve pripadnike i sva područja naše profesije, naša želja i prijedlog je da prijave za učešće budu ravnopravno raspoređene po područjima / ustanovama u RH, kako bi svi bili podjednako zastupljeni u kreiranju ovih dokumenata.
Stoga apeliramo svom zainteresiranima da navedeno uzmu u obzir, te da se pri prijavama vodi računa o broju učesnika iz iste ustanove i području struke u kojem rade.
 
Unaprijed zahvaljujemo
 

VAŽNO – PRIJAVE  ZATVORENE ZBOG POPUNJENOSTI KAPACITETA